Turen att hitta en duktig fastighetsjurist i Stockholm

Som fastighetsägare har man många bollar i luften hela tiden. Vid renoveringar och tvister kan det därför vara bra att anlita en fastighetsjurist i Stockholm.

Fastigheten hade varit i ganska dåligt skick när Anders hade köpt den. Men å andra sidan hade priset varit lågt. Så snart pappren var klara började byggfirman han hyrt in att renovera lägenheterna samt trappuppgångarna. Det var det allra viktigaste att få klart innan han kunde börja annonsera.

Till en början fungerade allt bra. Hantverkarna jobbade och Anders kände sig nöjd med valet av firma. Efter några veckor åkte han på semester en vecka. Då allt fungerade bra kände han inte att han behövde hålla koll på företaget. Det var när han kom hem som han snart kontaktade en fastighetsjurist.

Fastighetsjurist hjälpte med fortsatt renovering

Projektet hade nästan inte framskridit alls när han kom tillbaka. Följande måndag när han besökte renoveringsobjektet låg det helt öde. Inte en hantverkare i sikte. Anders tog fram mobilen och ringde byggfirman utan att få något svar och det pågick under tre dagar. Då var han tvungen att erkänna att han blivit blåst.

En vän rekommenderade honom att ta kontakt med någon som var specialiserad på fastighetsjuridik i Stockholm för att få rätsida på problemet. Denne satte igång med det samma och fick veta att Anders inte var den första företagaren som lurats. Den rättsliga processen tog en stund men slutligen fick han hjälp att färdigställa bygget, något som han aldrig hade klarat utan all den hjälp han fick.

Publicerat den
Kategoriserat som Juridik